Bemutatkozás

Az egészség az ember legnagyobb értéke!

A Budai Corvin Orvosi Magánrendelő, az egészség szolgálata mellett, ennek a hitvallásnak szentelve kezdte meg működését.
Amikor orvoshoz megyünk, jó kezekben akarunk lenni. A Budai Corvin Orvosi Magánrendelő munkatársai hisznek a professzionális hozzáállásban és abban, hogy a páciensek érdekeit, illetve egészségét kell szem előtt tartani. A nálunk praktizáló szakorvosok elismert szaktekintélyek, szakterületük elhivatott képviselői. Szülészeti, nőgyógyászati és bőrgyógyászati panaszok, kérdések, illetve laborvizsgálatok esetén minden nap állunk a páciensek rendelkezésére.

 

 • Szülészeti szakrendeléseinken kiemelt figyelmet fordítunk a magzati kockázatbecslésre, ezen belül a Down-szűrésre, valamint a genetikai ultrahangos szűrővizsgálatra és genetikai tanácsadásra.
 • Nőgyógyászati szakrendelésünkön a női nemi szervek betegségeivel és azok kezelésével foglalkozunk. A diagnosztizáláshoz többféle módszert, így például vérvizsgálatot, terhességi tesztet, hüvelykenet-, hormonszint, vagy akár ultrahangos vizsgálatot is elrendelhet szakorvos kollégánk. 
 • Bőrproblémával érkező pácienseinket bőrgyógyász, kozmetológus, immunológus, onkológus szaktekintélyek látják el.
 • Urológiai szakrendelésen a húgy-ivarszervi megbetegedések szűrése és kezelése történik, valamint a prosztata betegségeivel, a potencia zavarainak gyógyításával is fordulhat hozzánk, akár azonnali ultrahangos vizsgálatot is el tudunk végezni.
 • A kardiológiai kivizsgálás a szív- és érrendszeri rizikófaktorok felméréséből, szakorvosi vizsgálatból, nyugalmi és terheléses EKG-ból, 24 órás vérnyomás monitorozásból (ABPM), a szív ultrahang vizsgálatából áll.
 • Neurológiai szakrendelésünkön az idegrendszer szervi betegségeinek felismerésével, kezelésével foglalkozunk. Legyen szó például érelzáródással kapcsolatos panaszokról, infarktusról, tudatvesztést okozó idegrendszeri betegségekről, migrénről.
 • Sebészeti, érsebészeti szakrendelésünkön szakorvosaink a test kóros elváltozásait, vagy sérülésekből adódó deformitásokat diagnosztizálják. Egy ficam, egy hasi sebészeti panasz, ambulánsan végezhető műtétek, végbéltáji panaszok, egy cukorbetegségből kialakuló lábpanasz esetén is kínálhatnak megoldást. Alsóvégtagi panaszok (fájdalom, duzzanat, hajszálerek, nagyobb visszértágulatok jelenléte) esetén pedig részletes érsebészeti vizsgálattal, dopplerrel, duplex Ultrahang-vizsgálattal kiegészítve törekednek a gyógyításra. Visszeresség esetén helyben – a betegség kiterjedtségétől függően – lehetőség van a legmodernebb műtéti eljárásokra is.
 • Lehetőség van ultrahang diagnosztikára is, amely kiterjedhet emlő, hasi, ízületi területekre is. Az ultrahang vizsgálattal – a röntgennél – pontosabban lehet meghatározni, felismerni egyes betegségeket, fejlődési rendellenességeket. Nálunk beutaló és hosszabb várakozás nélkül végeztetheti el azt a modern diagnosztikai vizsgálatot, amely fájdalom-, mellékhatás mentes módszer.
 • Belgyógyászati, gasztroenterológiai szakrendelésünkön többek között gyomor- és bélrendszeri betegségekkel, cukorbetegséggel, gyomorégéssel, nagy mértékű fogyással/hízással, széklet problémákkal is foglalkozunk.
 • Budai magánrendelőnkben már elérhető az egyik legmodernebb orvostechnikai eszköz, a Fotona lézer, amelyet nőgyógyászati, bőrgyógyászati, gégészeti megoldásokra használjuk. Fiatalságot kínálunk a test különböző részein csúcstechnológiával, jelentősebb beavatkozás és hosszú lábadozási időszak nélkül!
 • Ambuláns pszichiátriai rendelés keretében foglalkozunk szorongással, pánik- és kényszerbetegséggel, depresszióval, alvászavarral, pszichoszomatikus betegséggel.
 • Táplálkozással kapcsolatos kérdések, panaszok esetén (pl. intoleranciák, allergiák, cukorbetegség, sporttáplálkozás) okleveles táplálkozástudományi szakemberünk várja a pácienseket a dietetikai szakrendelésen.
 • A hatékony kezelés érdekében, a legtöbb szakrendelésen gyakran szükséges a páciensek labor eredményeinek ismerete, illetve elemzése. Szakorvosaink kielemzik az eredményt, majd segítenek a lelet értelmezésében.
 • Tartós fülfájás, torokfájás, orrdugulás, orrvérzés, erős horkolás, mandula-, orrmandula megnagyobbodás esetén fül-orr-gégész és audiológus szakorvosaink várják Önt.
 • Csípőízületi- és térdízületi protézis beültetés, láb-elváltozásokkal kapcsolatban ortopédiai szakrendelésünkön tapasztalt, elismert szakorvosunk várja pácienseinket.
 • Mozgásszervi megbetegedések, nem műtéti kezelésével foglalkozik a reumatológia. Csontritkulás, gerincfájdalom, ízületi fájdalom, gyulladás panaszaival forduljon hozzánk bizalommal! A pontos diagnózis felállítása után, a terápia részese lehet képzett gyógytornászunk, aki segít visszatalálni a fájdalommentes mozgáshoz.
 • Fontos feladatunknak tekintjük a családi- és munkahelyi szűrővizsgálatok végzését, ezért egyedi igényeknek megfelelő szűrőcsomagok kialakításával is szívesen állunk pácienseink és cégek rendelkezésére.
 • Néhány napon belüli időpontot kínálunk CT, MRI és röntgen-vizsgálatokra, ha vizelet- és vérvizsgálatra van szüksége, beutaló és sorban állás nélkül is fogadjuk Önt. A leletet, a legtöbb esetben 24 órán belül e-mailen is megküldjük akár Önnek, akár a vizsgálatot kérő orvosnak.
Kérjen időpontot!
Budapest, 1011 Corvin tér 2. | +36 1 950 9219 | +36 70 381 9134 | info@corvinorvosirendelo.hu Kérjen időpontot most!
Hello. Add your message here.
-->