Nemcsak a húsz éveseké a világ, avagy nem kell fájdalomban megöregedni

Azt mondják, ha negyven éves korunk felett nem fáj semmink, akkor nem is élünk.

Való igaz, hogy idősebb korban már sokan szenvednek különböző ízületi vagy reumatológiai fájdalmaktól. Nehezükre esik a legtöbb mozgásforma, illetve fájnak a végtagjaik, de különösen a lábuk, illetve fájdalmas lehet a lehajlás, de akár még az ülés is. Nem tudják többé megművelni a kiskertjüket, de akár az is nehézséget jelent, hogy felmásszanak a buszok lépcsőin.

Ezeket a fájdalmakat azonban sokan természetesnek veszik, és úgy gondolják, nem tehetnek mást, mint hogy elviselik és együtt élnek vele, így megfosztva magukat számtalan örömforrástól és kikapcsolódási lehetőségtől, legyen az akár egy könnyebb hegyi túra vagy csak az unokájuk ölbe vétele és ringatása. Sajnos, sokan nem véletlenül gondolják így, hiszen a hagyományos, állami kórházaknak illetve szakrendelőknek nagyon kevés a kapacitása illetve a lehetősége a kellően alapos kezelésre, így nem marad más, mint széttárni a karokat és jó egészséget kívánni.

A Budai Corvin Orvosi Rendelő azonban tud abban segíteni, hogy ne kelljen a rendszeres, állandó fájdalommal együtt élni, hanem könnyebben, mozgékonyabban teljenek a hétköznapok. Szerencsére ma már számtalan módszer létezik az időskori mozgásszervi panaszok enyhítésére, melyeket a mi szakrendelőnk is alkalmaz.

Magánrendelésünkön a hagyományos orvostudomány nagyszerű vívmányait ötvözzük az évezredek óta bevált holisztikus gyógyászati, illetve természetgyógyászati praktikákkal, tehát azokkal a dolgokkal, melyek valószínűleg a felmenőinknek is segítettek túllendülni az ízületi problémák nehézségein.

A Guna bioterápiában vegyszermentes, csakis természetes anyagokat alkalmazunk, így akár sportolók is igénybe vehetik, de leginkább a szupernagyiknak, szuperpapiknak ajánljuk. Többféle módszert ötvözünk benne, melyek segítenek megakadályozni, hogy tovább kopjanak az ízületek, de például a csonttörés gyógyulását is meggyorsítják.

A lézeres kezelés nem csak a reumára jó, hanem sok más panaszt is enyhíthetünk vele. Ízületi, mozgásszervi panaszoknál is csökkenti a fájdalmat, a gyulladást és a kéz- és lábdagadást. Hatalmas előnye, hogy teljesen fájdalommentes, illetve, mivel semmilyen gyógyszert nem használ, így mellékhatása sincs.

A Dorn terápia nem csak a reumát, de a fájós hátat és a derekat, azaz a gerinccel és a csigolyáikkal kapcsolatos panaszokat is enyhíti. Azoknak is megfelel, akiknek komolyabb problémájuk van a gerincükkel, például gerincferdülésük van. De a hanyag tartásból adódó hát- és derékfájdalmakat is csökkenti. Ez a nagyszerű terápiás lehetőség akár masszázzsal is egybeköthető.

Láthatjuk tehát, hogy rengeteg módszer létezik ma már arra, hogy enyhítse a reumatikus panaszokat. A Budai Corvin Orvosi Rendelő Budapest egyik legszebb helyén kínál enyhülést. Ha nem kimondottan reumatológiai a problémája, akkor is várjuk szeretettel, hiszen a rendelőnkben a reumatológián kívül többek között fül orr gégészeti magánrendelés, szülész-nőgyógyász magánrendelés, illetve neurológiai magánrendelés is áll az Önök egészségének szolgálatában. A reumatológia magánrendelés Budapesten történik, és a vizsgálatokhoz szükséges vérvétel is megoldható a rendelőnkben magán úton, így Önnek nem kell a kórházi laboratóriumok hosszú sorait sem kiállni.