Dr. Anwar Aimen

NEUROLÓGUS SZAKORVOS

Rendelési idő:
Péntek: 18.30-21.30 h-ig

2001 óta dolgozom neurológiai osztályon. Már a Semmelweis Egyetemen, de azt követően is különleges hangsúlyt fektettem arra, hogy aleghíresebb intézetekben, a legjobb professzoroktól tanuljak, hogy így a legjobbak között lehessek. Folyamatos önképzésemet a már több, mint tíz éve letett szakvizsgámat követően is lankadatlanul folytatom, melynek eredményeként, újabb és újabb szakképesítéseket szerzek meg a neurológia területén belül.

A neurológia szakvizsgán kívül a klinikai neurofiziológia szakvizsgát is sikeresen megszereztem. Nemzetközi és számos hazai neurológiai, epileptológiai és elektrofiziológiai kongresszus résztvevője és előadója vagyok. 2007 óta dolgozom a Szent István kórház neurológiai osztályán, jelenleg adjunktusi kinevezéssel. A beteg ellátáson túl tudományos kutató munkát is végzek. Tagja vagyok a Magyar Epilepszia Elleni Ligának és a Magyar Klinikai Neurofiziológiai Társaságnak.

Hitvallásom, hogy az orvos feladata nem csupán a beteg tünet és panasz mentessé tétele, hanem a betegségéből adódó életminőségének javítása. Kezeléseim során olyan problémákra is gyakran rávilágítok, amelyektől a betegem szenved, de álmaiban sem gondolta volna, hogy összefügghet betegségével és hogy azon épp az orvosa segíthetne.

A magas színvonalú szakmai ellátáson túl fontosnak tartom a megfelelő orvos beteg kapcsolat kialakítását. Aki hozzám eljön, érzi, hogy fontos számomra gyógyulása, hogy feltétel nélkül elfogadom és szeretem. A vizitek során mindig közvetlen, őszinte és egyenes vagyok. Betegeimmel minden téren megértjük egymást, javaslataimat elfogadják és lehetőségeikhez képest betartják. Soha nem félnek kérdezni és mindig őszinték hozzám.