Dr. Khatib Abdalla

 
SZÜLÉSZ-NŐGYÓGYÁSZ
GENETIKAI ULTRAHANG-DIAGNOSZTA,
NEONATOLÓGUS SZAKORVOS
LÉZER SPECIALISTA
Rendelési idő:
Hétfő: 9.00-12.00
Kedd: 17.30-20.30

 

1967 január 5-én születtem Damaszkuszban, Szíria fővárosában. 1995-ben Budapesten végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán. Ezután a Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján töltöttem gyakornoki éveimet, ahol 2001. áprilisában Szülészeti-nőgyógyászati szakvizsgát szereztem. Első munkahelyem a Margit Kórház, majd a Bugát Pál Kórház Szülészet-nőgyógyászati Osztálya.

A Budai Corvin Orvosi Magánrendelő vezetője vagyok. Szervezői munkám mellett természetesen mint szülész-nőgyógyász folytatok ambuláns betegellátást, terhesgondozást, magzati és nőgyógyászati vizsgálatokat.

Budapesten a Semmelweis Egyetem II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján valamint a Maternity Szülészet -nőgyógyászati Magánklinikán vezetek szüléseket és műtéteket.

2004-ben Neonatológia szakvizsgát szereztem Budapesten, azóta neonatológusként is tevékenykedek. Ekkor kaptam a főorvosi titulust.

A Magyar Szülészeti Nőgyógyászti Ultrahang Társaság (MSZNUT) és a Fetal Medicine Foundation (Nemzetközileg nyilvántartott ultrahang – specialista FMF ID: 46504) tagja vagyok ami alapján Down-kór szűrést és genetikai ultrahangos vizsgálatokat is végzek licence-vizsga alapján.

Speciális érdeklődési területeim:

  • fogamzás előtti kivizsgálás, családtervezés, fogamzásgátlás
  • terhespatológia – koraszülés megelőzés
  • ultrahang diagnosztika
  • diagnosztikus és operatív laparoscopia
  • koraszülött, újszülött ellátása
  • meddőségi kivizsgálás és kezelés