Dr. Sándor Ferenc

corvinorvosirendelő

SEBÉSZ,ÉRSEBÉSZ
SZAKORVOS

Rendelési idő:
Kedd: 15.00-17.00

1987-ben végeztem a SOTE Általános Orvosi Karán „summa cum laude” minősítéssel. Az egyetem befejezése után a budapesti Nyírő Gyula Kórház Sebészeti Osztályán helyezkedtem el. 1991-ben sebészeti szakorvosi vizsgát tettem. 1994-96 között a SOTE Ér- és Szívsebészeti Klinikáján érsebészeti képzésen vettem részt, majd 1996-ban megszereztem az érsebészeti szakorvosi képesítést. 1998-2013 között a Szent János Kórház Sebészeti Osztályán dolgoztam, ahol lehetőségem volt mind sebészeti, mind érsebészeti műtétek végzésére. Emellett részt vettem az orvostanhallgatók, és a szakvizsga előtt álló sebészrezidensek képzésében, részleg- és ügyeletvezetőként pedig a betegek sürgősségi ellátásban is segítséget nyújtottam. Ezen kívül a kórház más osztályán konziliarius feladatokat (érsérülések rekonstrukciója, urológiai, nőgyógyászati műtétek során felmerült sebészeti, érsebészeti problémák megoldása) is elláttam. Mindezek széleskörű gyakorlatot biztosítottak a tervezett műtétek, illetve a felmerülő szövődmények elhárításában.

2008-ban azért kezdtem el érsebészeti magánrendelésemet, hogy kellő időt fordíthassak a betegek vizsgálatára, kezelésére, mindezt esztétikus, szorongásmentes környezetben. Ez kiküszöböli a futószalag-szerű ellátást, ugyanis a gyógyításban nem a mennyiség, hanem a minőség a döntő szempont. A leghatékonyabb kezelés érdekében folyamatosan nyomon követem a szakterületemen jelentkező új módszereket, eredményeket, a legmodernebb technikákkal, a lehető legnagyobb gondossággal dolgozom.

A technika és a technológia folyamatosan, gyors ütemben fejlődik, ezért rendszeresen részt veszek a neves nyugat-európai klinikákon szervezett un. felfrissítő workshopokon, melyek során lehetőség van megismerni az érsebészet területén a legújabb fejlesztéseket, új módszereket, illetve megosztani tapasztalatainkat. Részt veszek a hazai és külföldi érsebészek képzésében, melynek során a lézeres visszérműtétek technikáját tanítom a módszer iránt érdeklődő kollégák számára. Több magyarországi és nemzetközi angiologiai és érsebészeti kongresszuson műtét-technikai bemutatókat tartok.