Esztétikai lézerkezelések

Lézerkezelések

 

Miért éppen lézer?

A második világháború után robbanásszerű fejlődés indult a technikai vívmányok terén is, a hatvanas években fejlesztették ki a lézert, amely ma már számos orvosi és esztétikai kezelésre is alkalmazható. A módszernek nincsenek mellékhatásai és a szövetek fényelnyelő képességén alapszik sikere. A Budai Corvin Orvosi Rendelőben a Fotona lézert használjuk nőgyógyászati, bőrgyógyászati, gégészeti megoldásokra. Fiatalságot kínálunk a test különböző részein csúcstechnológiával, jelentősebb beavatkozás és hosszú lábadozási időszak nélkül!  Jelenleg ez az egyik legmodernebb, leghatékonyabb és legbiztonságosabb módszer, amellyel különböző esztétikai és egészségügyi panaszokra megoldást lehet kínálni. Az esetek nagy százalékában egyetlen kezeléssel gyorsan, fájdalom, szövődmény és vágásmentesen lehet megszabadulni a kényelmetlen tünetektől. A lézeres beavatkozások előnye, hogy gyorsan (15-20 perc), vágás, fájdalom és szövődményektől mentesen végezhetőek el, a páciensek utána gond nélkül folytathatják aznapi elfoglaltságaikat. Nincs szükség altatásra, varratszedés sincs, hiszen metszés sem történik a kezelt területen. A gyártó cég statisztikái szerint a páciensek 94-97%-a számolt be elégedettségről akár hüvelyszűkítés és javuló szexuális élet, akár inkontinencia, vagy hüvelyszárazság esetén. Könnyedén szabadulhatunk meg a korábbi panaszoktól!

Mire alkalmazzuk a Budai Corvin Orvosi Rendelőben? 

NŐGYÓGYÁSZAT

Az évek múlásával minden testrészünk megváltozik, veszítenek rugalmasságukból, formájukból, ez a hüvely esetében akár vizelettartási problémákat, megromlott szexuális életet, hüvelyszárazságot is okozhat. A legmodernebb lézerkezeléssel akár már egy, de súlyos esetekben két kezeléssel segíteni lehet a problémákon, amelyek nemcsak fájdalommal, kellemetlenségekkel járhatnak, hanem nagyfokú szégyenérzettel is. Az egyik legmodernebb eljárás során metszésmentesen, biztonságosan, fájdalommentesen szűkítjük és feszesítjük a hüvelyfalat, javul a kötőszövet minősége, újraképződnek a kollagénrostok, a hüvelyhám visszavastagszik és javul a terület vérellátása. 

 

Inkontinencia (vizelettartási problémák) IncontiLaseTM

Zavaró érzés, amikor nem, vagy csak nehezen tudja valaki visszatartani a vizeletet, és emiatt akár hosszabb utakra sem mer vállalkozni, vagy olyan tevékenységet végezni, amely boldogsággal tölti el. 

Az IncontiLaseTM lézerkezelés hatékony, metszésmentes, biztonságos, gyors és egyszerű kezelési formája az enyhe, közepes és kevert inkontinenciára. Az eszközzel a húgycső és az elülső húgyhólyagfal feszesítése történik, és az esetek nagy részében egyetlen kezelés elegendő a panaszok megszüntetésére. Szükség esetén azonban egy hónappal megismételhető az eljárás. A magas páciens elégedettségi mutatók nem véletlenek: könnyedén, altatás, vérzés, fájdalom és lábadozási idő nélkül szabadulhatunk meg a panaszoktól, és folytathatjuk felszabadultsággal párosuló életünket. A statisztikák szerint az enyhe inkontinenciában szenvedők 90%-a, a középsúlyos inkontinenciában szenvedők 76%-a egyetlen kezeléssel búcsút inthetett a kényelmetlen tüneteknek.

Hüvelyszárazság

A RenovaLase® intimlézer nyújthat megoldást a hüvelyszárazság kellemetlen tüneteire, visszaállítja a hüvelynyálkahártya eredeti működését. biztonságos kezelés hosszú távú hormonterápia nélkül, nincs szükség érzéstelenítésre, ambuláns módon elvégezhető. Az eljárás során a hüvelyfal szöveteit fototermikus terápiával erősítik és szüntetik meg a szárazsággal együtt járó kellemetlen tüneteket. A módszernek köszönhetően javul a kollagén termelés az érintett területen, megnövekszik a glikogénszint és a hámszövet vastagsága. A statisztikák azt mutatják, hogy a pozitív hatások hosszantartóak: a kezelést követően hat hónap múlva is változatlanok az eredmények.

Hüvelyszűkítés

Az IntimaLaseTM lézeres hüvelyszűkítés megoldás hüvelyi relaxációs szindrómára, a hüvelyfal fototermikus feszesítésére, minimálisan invazív, metszésmentes eljárás, nincs szükség érzéstelenítésre, biztonságos, gyors és egyszerű kezelés, amely magas páciens elégedettséggel büszkélkedhet. Az IntimaLase™ egy szabadalmaztatott, innovatív és egyedülálló non-invazív lézerterápiás eljárás. A hüvelyfal metszésmentes, non-ablatív fototermikus feszesítésén alapul. A klinikai eredmények és az eddig elvégzett vizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy az IntimaLase kezelés hatásos, könnyedén elvégezhető. A páciens a szülés és/vagy a kor előre haladtával jelentkező, a hüvely optimális szerkezetének elveszítése miatti problémáktól rövid időn belül, biztonságosan szabadulhat meg. Mivel nincs altatás, a páciens részéről nincs szükség különösebb előkészületekre, utána pedig azonnal folytathatja megszokott életét, csak ezúttal már a korábbi panaszok elhagyásával. A klinikai tanulmányok egyetlen kezelés után is szűkebb hüvelycsatornáról, kielégítőbb szexuális életről és életminőségbeli javulásról számolnak be.

HPV fertőzések, méhszájseb, CIN

HPV fertőzés, szemölcsök, méhszájsebek esetében is bizonyított a lézeres eljárás. A módszernek köszönhetően a méhszáj laphámjának megindul a hámlasztása és eltűnik a seb. A páciens csak melegséget érez a hüvelyében, sebek, vérzés sem fordult elő az eddig elvégzett beavatkozások során. Friss cytológiai eredmények szükségesek!

GÉGÉSZET

Horkolás, alvászavarok

A megfelelő pihenés zökkenőmentes mindennapjaink fontos része, sokan azonban horkolás, vagy alvási apnoe miatt nem tudnak megfelelően regenerálódni. A gyors és fájdalommentes lézeres kezelés egyszerre javítja az alvásminőséget, csökkenti a horkolás intenzitását és az alvási apnoe káros következményeit. Elhagyhatóak az éjszakai segédeszközök, vagy a gyógyszerek, ismét együtt töltheti az éjszakát a zaj miatt, a hálószobából kimenekülő párjával. A módszer lényege nagyon egyszerű: a lézersugár felmelegíti a torok és a szájpadlás szöveteit, amelyek ennek hatására feszesebbek lesznek, megszüntetve a korábbi panaszokat. a NightLase® Horkolás és alvási apnoé elleni

kezelés Non-invazív módszer, vagyis nem igényel vágást, emellett nincs szükség altatásra, vagy érzéstelenítésre sem. Javítja a páciens alvásminőségét, enyhíti a horkolás és az alvási apnoé káros következményeit és biztonságos, páciensbarát eljárás. A NightLase® terápia során a

lézersugár felmelegíti a torok és a lágy szájpad szöveteit, amelyek a beavatkozás hatására feszesebbé válnak, ennek következményeként pedig csillapodik a páciens horkolásának intenzitása, illetve csökkennek az alvási apnoé káros következményei.

BŐRGYÓGYÁSZAT

Arcfiatalítás, kozmetikai eljárások

Arcunk kötőszövetei az idő múlásával elveszítik rugalmasságukat, bőrünket fakóbbnak, nyúzottabbnak, megereszkedettnek érezzük. A lézersugarak segítségével szervezetünk öngyógyító folyamatait tudjuk stimulálni, a szövetek pedig új életre kelnek. Arckezelések, bőrfiatalítás, rozácea is azon eljárások közé tartoznak, amelyeket a lézeres eljárással hatékonyan, fájdalommentesen tudunk kezelni.

A TwinLight® frakcionált bőrfiatalítás során mélyreható, hosszan tartó bőrfiatalító kezelést tudunk nyújtani, ugyanis serkenti a szervezet természetes megújító folyamatait. Az egyszerű korrekcióktól az évek nyomait eltüntető radikális bőrmegújításig széles a spektrum, amelyben tudunk segíteni. Nagy előnye, hogy minimális a lábadozási idő, természetes hatású eredmény érhető el, gyorsan elvégezhető, hatékony kezelés és biztonságos, páciensbarát eljárás. A bőr frissebb, egészségesebb megjelenésű lesz. Kíméletes alternatív megoldás a finom vonalak, ráncok kezelésére.

Bőrhibák, hegek, aknék

Fájdalom és szövődmények nélkül szabadulhat meg striáktól, hegektől (akár a szülés utáni keloidosan gyógyuló gátsebre, vagy a császármetszés hegre is megoldás), pigmentfoltoktól, fibriómáktól, aknéktól. Arca, vagy testének más részei megfiatalodva, új lendületet kapva frissülnek fel.

TwinLight® módszerrel biztonságosan és hatékonyan, gyógyszeres kezelés nélkül, precíz, biztonságos és hatékony eljárással szabadulhat meg aknéktól és aknés hegektől. Az eljárás nagy előnye, hogy kisebb és nagyobb bőrfelületeken is egyaránt alkalmazható. A lézeres eljárás során a lézersugár felmelegíti a faggyúmirigyeket, amely enyhíti az aknés bőrgyulladás tüneteit.

Körömgomba kezelése

Nehéz, sokáig tartó és drága folyamat, mire valaki megszabadul a körömgombától. A lézeres eljárással azonban egyszerűen, biztonságosan, gyorsan, gyógyszerek beszedése nélkül szabadulhat meg tőle, ráadásul a körömben lévő gomba is elpusztítható. A lézersugarak sejtpusztulást idéznek elő, de kizárólag a gomba és egyéb kórokozók körében.

Hívjon minket és kérjen időpontot a legkorábbi időpontra, hogy szakképzett kollégánk a világ legmodernebb lézerével szabadítsa meg budapesti magánrendelőnkben orvosi, vagy esztétikai panaszától!

Kérjen időpontot!
Budapest, 1011 Corvin tér 2. | +36 1 950 9219 | +36 70 381 9134 | info@corvinorvosirendelo.hu Kérjen időpontot most!
Hello. Add your message here.
-->