Sikeres üzenetküldés!

Köszönjük megkeresését, kollégánk a megadott telefonszámon hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Ismerje meg szakorvosainkat.

 • Dr. Péter Róbert

  FÜL-ORR-GÉGÉSZ,
  AUDIOLÓGUS
  SZAKORVOS

  Rendelési idő:
  Hétfő: 14.00-16.00

  FÜL-ORR-GÉGÉSZ,
  AUDIOLÓGUS
  SZAKORVOS

  Rendelési idő:
  Hétfő: 14.00-16.00

  Dr. Péter Róbert orvosi diplomáját a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte. Fül-orr-gégészeti szakvizsgáját Frankfurtban, Németországban tette le.

  Szakmai gyakorlatát többek között Washington D.C.-ben a Jefferson Memorial Kórházban, illetve Németországban a heidelbergi Amerikai Katonai Kórház Járóbetegellátó Osztályán szerezte. Évekig dolgozott a suttgarti Olgahospital-ban, valamint a kasseli Städtische Klinikán. Korábban vezető audiológusként dolgozott a Medsound Kft-nél.

  Folyékonyan beszél angolul és németül. Jelenleg a FirstMed Center Budapest partner orvosa, a XIII. ker. Önorm. Rendelőintézet fül-orr-gégész, audiológus szakorvosa, több hallókészülék gyártó cég audiológusa.

 • Dr. Péch Zsófia

  BŐRGYÓGYÁSZ SZAKORVOS

  Rendelési idő:

  Hétfő: 15.30 – 17.30
  Szerda: 18.00 – 20.00
  Csütörtök: 8.20 – 12.00

  Az orvosi diplomát 2003-ban szereztem meg a Semmelweis Egyetemen Budapesten. Bőr- nemigyógyász, kozmetológus szakvizsgámat kiválóan megfelelt minősítéssel tettem le.

  A bőrgyógyászati szakképzésem során a SE Bőr- Nemikórtani es Onkológiai Klinikán, a Honvéd Kh. Bőrgyógyászati osztályon, a Szent István Kh. Égés- és Plasztikai Sebeszeti osztályon, a Heim Pál Kh. Bőrgyógyászati osztályon és ambulancián, a III. kerületi Szakrendelőintézet Bőrgyogyaszatán és a Pest megyei Flór Ferenc Kórházban dolgoztam. Ez utóbbiban jelenleg is a fekvőbeteg osztályon és az ambulancián látom el a pácienseket.

  Esztétikai tanácsadás, anyajegyszűrés, acnés panaszok, psoriasis, seborrhoeas dermatitis, hólyagos bőrelváltozások, bőrgyógyászati infectiók, vírusos növedékek ill.egyéb jó- és rosszindulatú bőrdaganatok vizsgálata és kezelése, valamint eltávolítása céljából forduljon hozzám bizalommal!

 • Prof. Dr. Pajor László

  UROLÓGUS SZAKORVOS

  Rendelési idő:

  Szerda: 15.00-18.00 h-ig
  Péntek 9.00-18.00 h-ig

  1974-ben végeztem a SOTE-n és 1978-ban szakvizsgáztam urológiából. 1997-ben az államfő egyetemi tanárnak nevezett ki és a Szegedi Tudományegyetem Urológiai Klinika igazgatója lettem, amely pozíciót 2015-ig töltöttem be. Több új műtét bevezetését valósítottam meg hazánkban, így elsőként operáltam detubularizált bélből hólyagpótlást és nem megváltoztatását. Tudományos közleményeim száma 206, szakkönyveket és  könyvrészleteket írtam, a Magyar Urológusok Társaságának elnöke és a Magyar Urológia című szakfolyóirat főszerkesztője voltam. Nagy gyakorlatom van nemváltó műtétek elvégzésében.

 • Dr. Kaszás Annamária

  BŐRGYÓGYÁSZ, KOZMETOLÓGUS

  SZAKORVOS

  Rendelési idő:
  Kedd: 09.00-11.40 h-ig
  Péntek: 14.30-20.00 h-ig

  1998-ban végeztem a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán Summa cum Laude minősítéssel. 1996-2000-ig a Szegedi Orvosi Egyetem Kórélettani intézetében dolgoztam, eleinte TDK-s hallgatóként, később kutatóorvosként, részt vettem magyar és külföldi orvostanhallgatók egyetemi oktatásában. 2000-től a budapesti Semmelweis Egyetem Bőrklinikáján kezdtem meg bőrgyógyászati tanulmányaimat, ahol 2005-ig igen sok tapasztalatra tettem szert. 2005-től tanulmányaimat a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Bőrgyógyászati Osztályán folytattam, a  szakvizsgámat kiváló minősítéssel 2008-ban szereztem meg. 2012-2015-ig a Bőrgyógyászati osztályt vezettem, azóta,  bár a kórház járóbeteg ambulanciáján továbbra is dolgozom, munkahelyeim száma további három magánklinikával bővült. Sok éves kórházi tapasztalat áll mögöttem, amely óriási rutint adott a bonyolultabb esetek megoldásához is.
  Főként hagyományos bőrgyógyászattal foglalkozom,  a legegyszerűbb esettől kezdve a legbonyolultabb bőrbetegségre is igyekszem megtalálni a lehető legjobb megoldást.

  Hagyományos bőrgyógyászat részét képezi:

   

  • anyajegyszűrés, bőrdaganat, melanoma szűrés
  • gombás, bakteriális, vírusos eredetű betegségek tenyésztése és célzott kezelése
  • faggyúmirigy rendellenességek (akne, seborrhoea) kezelése
  • krónikus bőrbetegségek (csalánkiütések, ekcema, pikkelysömör) kezelése
  • fibromák, vírusos szemölcsök eltávolítása
  • különböző elváltozások szövettani mintavétele, szövettani feldolgozása
  • nemi gyógyászat
  • a későbbiekben kozmetológiai jellegű kezeléseket is tervezek

  Hitvallásom: Ne csak a bőrt nézd, hanem az Embert is, aki viseli!

 • Dr. Debreczeni Róbert

  NEUROLÓGUS SZAKORVOS

  Rendelési idő:
  Kedd: 16.30-20.30

   

  Általános orvosi diplomámat 1989-ben szereztem meg A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Az egyetemi tanulmányok mellett 1988-89-ben az Országos Mentőszolgálat Budapesti Szervezeténél mentőtiszti beosztásban dolgoztam.

  1989-2000-ig a Fővárosi Önkormányzat Szent Imre Kórházának Neurológia osztályának orvosa, 2001-től a Semmelweis Egyetem ÁOK Neurológiai Klinikájának munkatársaként a Doppler laboratórium vezetője és az általános neurológiai részleg egyik osztályvezető adjunktusaként dolgozom.

  Magyar és angol nyelven oktatok és az angol nyelvű képzés tanulmányi felelősi munkáját is ellátom. Az agyi keringésszabályozás témájában évek óta szakdolgozati és tudományos diákköri témavezető vagyok.

  1991-ben sajátítottam el az agyi erek, három éve a környéki idegek ultrahang vizsgálatának technikáját.

  2009-ben a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájába egyéni fokozatszerzésre jelentkeztem, témavezetőm prof. Szirmai Imre volt, dolgozatomat: Az agyi keringés poligráfiás vizsgálata címmel 2010-ben védtem meg és doktori fokozatot szereztem.
Kérjen időpontot!
Budapest, 1011 Corvin tér 2. | +36 1 950 9219 | +36 70 381 9134 | info@corvinorvosirendelo.hu Kérjen időpontot most!
Hello. Add your message here.
-->